Slogan

online afspraak maken | contact
 

Organisatie

Seneca Academy

Leiderschap en positivisme op weg naar een nieuwe maatschappij
Hoe vinden mensen en organisaties hun weg in deze maatschappij? Hoe laat ik de door mijzelf gecreeërde bagger achter me en kan ik weer dromen, creeëren en genieten? Wat is er nodig om een pad voor onszelf te creeëren waardoor we ons thuis voelen en wat ons zingeving geeft voor ons bestaan?

Het begint allemaal met het beantwoorden van de vraag: ‘’Wie ben ik?’’ En daarna:”Wat wil ik’’ en niet zozeer wat moet ik, want we moeten al genoeg (waar we niet achter staan).

Door te weten wie we zijn en wat we willen kunnen we zelf een stip aan de horizon plaatsen en ons leven een doel geven. Gericht bezig zijn om een leven te creeëren waardoor we tevreden mensen zijn (of kunnen worden) en nu en later terug kunnen kijken op een zinvol bestaan. En, voor organisaties: bestaansrecht.

SenecaConsultancy creeërt in samenwerking met Brainlife een omgeving waar terug en vooruitgekeken kan worden, doelen worden gesteld en zingeving op de kaart wordt gezet. We gaan samen met u aan de slag met Persoonlijke Effectiviteit en Positief Leiderschap als het om managersfuncties gaat. We stimuleren positivisme en optimisme, en daardoor samenwerking, kansen en tevredenheid. We blijven niet meer hangen in strategieën en modellen, maar focussen ons op de uitvoering. We stellen elkaar toekomstvragen en leren.

We creëren in gezamenlijkheid een Best Year Yet-jaar en een Best Year Yet gevoel in onszelf. Dat is wat we nodig hebben om onze persoonlijke en organisatie-weg te vinden in deze maatschappij.