Slogan

online afspraak maken | contact
 

· HOME · Opleiding, vorming, training/coaching · OR · OR-opleidingen · HRM-opleidingen · Leiderschap · Trainingen · Binden en boeien ·

Organisatie

Seneca Academy

Inspireren van mensen als basis voor organisatieontwikkeling.

Opleiding/vorming/training en coaching zorgen ervoor dat mensen worden geïnspireerd en daardoor de mogelijkheid krijgen zichzelf optimaal te ontplooien. Op deze wijze maakt de organisatie gebruik van de aanwezige talenten bij de medewerkers en zorgt er voor dat ze meer verbonden zijn bij de organisatie.

Seneca Academy ondersteunt medewerkers en managementteams bij het verwezenlijken van persoonlijke ambities in relatie tot de gewenste ontwikkel richting van uw organisatie. Niet alleen met trainingsmogelijkheden, maar ook met persoonlijke coaching gedurende het traject dat aansluit op het trainingstraject. Uitgangspunten hierbij zijn de wensen van zowel de medewerker als de organisatie. De taak van de coach hierin is om de gemaakte keuzes zo goed mogelijk te begeleiden en te faciliteren.  

Seneca Academy is een partner voor u op het gebied van organisatieadvies, in-company trainingen en leertrajecten(coaching) op maat. Graag willen wij u inspireren om dat op een eigentijdse manier aan te pakken.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken die wij u te bieden hebben.