Slogan

online afspraak maken | contact
 

· HOME · Organisatie · Visie en werkwijze  · (pre-) IRO · IRO-Light · Allianties · Jaarkalender · Nieuwsbrief · Contact · 

Organisatie

(pre-) IRO

Focus je je al op dingen die je wel goed kan? Maar zoek je een gesprekspartner? Soms sta je er niet echt bij stil dat je huidige werkloosheid de eerste WW- periode in je leven is. Dat je daarbij best hulp mag vragen, bijvoorbeeld in de vorm van een klankbord. Even kunnen stilstaan en bij praten met een deskundige over de dingen die je doet waarvan je verwacht dat ze je snel aan een baan helpen. Misschien wil je alleen een korte periode klankborden. Dan is de Brainpower-module van het IRO-Light programma voor jou voldoende.

Misschien voel je je daarnaast onzeker en weet je niet waar je het zoeken moet. Je mist je contacten en zeker een netwerk, je hebt steun nodig bij het vinden van die baan, maar ook andere arbeidsmarktgerichte hulp en adviezen. Je wil niet wegzakken in negativiteit, je hebt misschien nog last van je (naderende) ontslag.
Geef je dan (ook via het UWV) op voor het IRO-lightprogramma LEF; Dit programma wordt ook bij ”ondernemerschap” ingezet.

IRO-Light: netwerken, performance en jobhunten? Je denkt dat je alledrie de zaken nodig hebt om aan een baan te komen. Eventueel maak je ook nog gebruik van een psychologische test. Kies dan voor het programma Match, dit is het meest uitgebreide onderdeel van de IRO-Light.