Slogan

online afspraak maken | contact
 

· HOME · Organisatie · Visie en werkwijze  · (pre-) IRO · IRO-Light · Allianties · Jaarkalender · Nieuwsbrief · Contact · 

Organisatie

Reorganisaties

SenecaConsultancy heeft ervaring en voert projecten uit op het gebied van reorganisaties, ad-interim, coaching, mediation en training. Zij is uw gesprekspartner als het gaat om de koppen weer dezelfde kant uit te krijgen, motiverend leidinggeven of op een resultaatgerichte wijze mensen (ook 40+) begeleiden van werk naar werk.

Op het moment dat uw business-unit of vestiging geheel of gedeeltelijk niet kan worden voortgezet is er óók voor uw medewerkers een probleem ontstaan.
Hoe krijgt u de blijvers weer mee en gemotiveerd? Hoe houdt u uw medewerkers in de laatste fase nog aan het werk? Hoe neemt u op een goede manier afscheid van (een deel van) uw medewerkers? Hoe versterkt u in voorkomende gevallen de begeleiding naar buiten?

Seneca heeft vijf vaste consultants en heeft haar dienstverlening uitgebreid door de samenwerking met vijf ondernemers (zie allianties). Tevens maken wij gebruik van een aantal freelancers en trainers.

Wij zijn verbonden aan CADER, een platform, sociëteit en vacaturebank 40+ voor werkenden en niet-werkenden, waardoor we tot een uitwisseling kunnen komen met de politiek en diverse branches(-organisaties).